گسترش فعالیتها و وظایف مدیران در قلمرو مدیریت منابع انسانی و تعامل مستمر بین این فعالیتها و لزوم طرحریزیهای هماهنگ در جذب، بهسازی، نگهداری و کاربرد مؤثر منابع انسانی بهعنوان مهمترین منبع استراتژیک هر سازمان، ایجاد سیستم اطلاعات منابع انسانی و بهروز نگهداشتن اطلاعات این سیستم را در سازمانهای بزرگ ضروری ساخته است.
ارزیابی عملکرد منابع انسانی از اهمیت ویژهای در نگهداشت منابع انسانی برخوردار است. سنجش عملکرد به عنوان یکی از کارکردهای مدیریت منابع انسانی، مستلزم ملاکها و معیارهای معتبر و متناسب است.
پژوهشها نشان می دهد که بین عملکرد اقتصادی موسسات و واحد مدیریت امور کارکنان و منابع انسانی آن ارتباط استواری وجود دارد و اهمیت فزاینده فعالیتهای مدیریت امور کارکنان و منابع انسانی، موجب شده است که نقشی گسترده تر در مسیر اصلی سازمان داشته باشد.
اعتماد برای یک محیط کاری پررونق و مولد ضروری است. کارمندان زمانی بهتر عمل میکنند که به شرکت و مدیری که از آنها حمایت میکنند، ایمان داشته باشند. ایجاد اطمینان در درون سازمانها اغلب از اقدامات کوچکی ناشی میشود که در طول زمان ایجاد میشوند. این افزایش اعتماد منجر به همکاری بیشتر کارکنان، قدرت تصمیمگیری و افزایش وفاداری به شرکت میشود. نتایج حاصل از اعتمادسازی را بهندرت میتوان نادیده گرفت...